Nemzetközi foci sport

A Chelsea-től igazolhat játékost az Inter

Victor Moses a hírek szerint mindenben megállapodott az olaszokkal.

A SkySports olasz kiadása azt írja, Victor Moses lehet az Internazionale következő igazolása, amennyiben a két klub is meg tud állapodni a transzfer részleteiben. A lap szerint a játékos már igent mondott az olasz kérőnek, így csak a klubokon áll vagy bukik az üzlet.

A 29 éves nigériai szélső a Chelsea játékosa, de 2013 óta szinte folyamatosan kölcsönben szerepel – most éppen a török Fenerbahcénál.

Az Inter előbb szintén kölcsönvenné, de ajánlatában kivásárlási opció is szerepel, így akár meg is veheti később a játékost. Várhatóan már télen szeretné nyélbe ütni az üzletet, hogy az új labdarúgóval a soraiban próbálja befogni a bajnokságot vezető, címvédő Juventust.

Kiemelt kép: Orhan Akkanat/Anadolu Agency/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!