Nemzetközi foci sport

A Real Madrid támadójának megszerzéséről tárgyal José Mourinho

Piatekről lemaradtak, Jovics az új célpont.

A Daily Star információi szerint a Tottenham továbbra is keresi a sérült Harry Kane helyettesét. Úgy tudják, a londoniak felvették a kapcsolatot a Real Madriddal, és még a januári transzferablakban kölcsönvennék Luka Jovicsot.

A szerb támadónak nagyon kevés lehetőséget ad Zinedine Zidane, tizenhárom LaLiga-mérkőzésen valamivel több, mint háromszáz perc jutott neki, eddig egy gólt lőtt a most futó szezonban.

Luka Jovics az Eintracht Frankfurtból igazolt Madridba, hatvanmillió eurót fizettek érte a fővárosiak. Korábban a Benfica játékosa is volt.

A Tottenham korábban az AC Milan lengyel támadóját akarta leigazolni, de a londoni klubnál sokallták Krzysztof Piatek 35 millió eurós vételárát.

Kiemelt fotó: Jose Breton / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!