Nemzetközi foci sport

Rég nem kaptak ilyen jó híreket a Real-szurkolók

Hazard és Asensio is teljesértékű munkát végez, közel a visszatérés.

Hétfőn délelőtt futóedzésekkel kezdte meg a hetet a szerdán Spanyol Kupa-meccset játszó Real Madrid. A Marca beszámolójából kiderült: immár Eden Hazard és Marco Asensio is beállt a társak közé, úgy tűnik, sérülésük már a múlté.

Nem edzett viszont Sergio Ramos, aki nagy eséllyel kihagyja a szerdai, Unionistas elleni kupameccset. A Sevilla elleni 2-1-es győzelmet arató csapatból hiányzott Karim Benzema, James Rodríguez és Gareth Bale, azonban hétfő reggel már ők is munkába álltak.

A Realra héten vasárnap is tétmeccs vár, a Valladolid ellen játszik a bajnokságban, majd jövő jön az Atlético elleni városi derbi – a korábbi hírek szerint Hazard-ék várhatóan utóbbi találkozón kapnak először lehetőséget.

Kiemelt kép: Gabriel Bouys/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!