Nemzetközi foci sport

Lehet, még Mbappé is elkérné a receptet, akkorát sprintelt Falcao

A hosszabbításban.

A Galatasaray 2-1-re nyert a Denizlispor ellen a török bajnokság 18. fordulójában. A vendégektől csak szépítésre futotta a 64. percben – azt megelőzően Emre Akbaba és Radamel Falcao is betalált, így vezetett már 2-0-ra a Galata.

Falcao nemcsak a gólja miatt kapott kiemelt figyelmet, hanem a hosszabbításban bemutatott mentése miatt is. Mintegy hetven métert sprintelt a kezdő sípszótól pályán lévő támadó, és végül szerelte is a kapu felé megiramodó ellenfelet – egy perccel később pedig le is cserélte edzője.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!