Nemzetközi foci

A Sevilla sportigazgatója szerint belenyúlt a Real-meccsbe a bíró

Zidane válaszolt Monchi kritikájára.

A Real Madrid 2-1-re legyőzte a Sevillát a spanyol LaLiga 20. fordulójában Casemiro duplájával. A mérkőzés első gólját a vendégek szerezték, de a videóbíró elvette azt a találatot – ezt nehezményezte a meccs után nyilatkozatában a Sevilla sportigazgatója, Monchi, akinek Zinédine Zidane válaszolt a találkozót követő sajtótájékoztatón.

Nem fogok magyarázkodni, és soha nem ítélkezek. Ez a játékvezető feladata, az ő döntése. Néha ellened ítélnek, néha neked kedveznek. Nehéz munka, ők hoznak döntéseket. Nem érzem úgy, hogy befolyásolta volna a végeredményt

– idézi a Real Madrid vezetőedzőjét a Marca. Zidane hozzátette: a Sevilla megadott gólját is kezezés előzte meg, akkor viszont nem ítélt a vendégek ellen a spori. A francia szakember szerint Monchi kritikája erősre sikerült, de nem ő lesz az, aki csendre inti a Sevilla sportigazgatóját.

Monchi a találkozó után visszautasította, hogy bármilyen szempontból is elemezze a meccset, ugyanis érzése szerint kulcsmomentum volt Luuk de Jong meg nem adott gólja, ami olyan szinten befolyásolta a találkozót, hogy az így értékelhetetlen.

Kiemelt kép: Gabriel Bouys/AFP

Olvasói sztorik