Nemzetközi foci sport

A miniszter fia a Wolverhamptonhoz tart

Leonardo Campana könnyen a Wolverhamptonnál köthet ki.

Az ecuadori Barcelona SC 19 éves támadója, Leonardo Campana közel jár ahhoz, hogy az angol Premier League-be szerződjön – írja a Skysports. A kétszeres ecuadori válogatott az ecuadori U23-as csapat edzőtáborát hagyja ott, hogy még a hétvégén a bajnokság hetedik helyén álló Wolverhamptonhoz utazzon édesapjával, aki hazájában a kereskedelmi miniszteri tisztséget tölti be.

A beszámoló szerint a fiatal játékos először az U23-as csapatban bizonyíthat, amennyiben összejön az átigazolás.

Kiemelt kép: David Rogers/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!