Nemzetközi foci

Bérgyilkost küldött korábbi csapattársára a Real egykori játékosa?

Súlyos vádak Raúl Bravóval szemben: köze lehetett Darko Kovacsevics megtámadásához.

Egy autóból nyitottak tüzet a Juventus, a Lazio, a Real Sociedad és az Olympiakosz korábbi futballistájára, Darko Kovacsevicsre az athéni háza előtt. A korábbi labdarúgó elugrott a lövések elől, így kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

A tíz nappal ezelőtt történt támadásról akkor kevés információ látott napvilágot, azonban péntek este egészen döbbenetes fordulatról számolt be a spanyol Marca: a Real Madrid korábbi futballistája, Raúl Bravo neve is felmerült a gyilkossági kísérlet kapcsán, a rendőrség pedig őrizetbe is vette.

A lap a szerb Telegrafra hivatkozva azt írja, a Kovacseviccsel az Olympiakoszban együtt futballozó Bravo állhat a támadás mögött. A korábbi spanyol válogatott játékost 2019 tavaszán tartóztatták le fogadási csalás miatt. Óvadékát azonban kifizette, így eddig szabadlábon védekezhetett.

Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint éppen Kovacsevics lehet az egyik olyan személy, aki feldobta a hatóságoknál Bravót és a fogadási csalásban részt vevő társait, amiért most bosszút akart állni az egykori csapattárs. A feltételezések szerint bérgyilkost bérelhetett Kovacsevics megölésére.

Kiemelt kép: Louisa Gouliamaki/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik