Nemzetközi foci

Hiába várták edzésre, valóságshow-ban bukkant fel az angol játékos

Érdekes módon bontott fel szerződését Finn Tapp, az angol hatodosztályban szereplő Oxford City FC 20 éves játékosa, aki se szó, se beszéd, lelépett, és csütörtökön a Love Island nevű valóságshow-ban bukkant fel.

A Milton Keynes Dons csapatától múlt nyáron szerződtetett védő abszolút kulcsembernek számított az oxfordiaknál, hiszen az eddigi 25 bajnoki közül 20 meccsen játszott, 18 szoros a kezdő tizenegyben kapott helyet, és január 4-én, a Wealdstone ellen megszerezte pályafutása eddigi egyetlen bajnoki gólját a felnőttek között.

A játékos múlt szombaton a Dartford ellen megsérült, de a csapattársak csupán akkor kezdtek el aggódni, amikor a hétfői edzésen nem jelent meg.

Arra gondoltak, további orvosi vizsgálatokra kellett mennie, de miután a keddi tréninget is kihagyta, kutakodni kezdtek az okokat illetően.

Kiderült, semmi baj, a játékos egyszerűen nem szólt senkinek, és elrepült a Dél-afrikai Köztársaságba, hogy szereplőként részt vegyen a Love Island nevű párkereső valóságshow-ban.

Az Oxford City nem tudott mást tenni, előbb egy vicces tweettel jelezte, hogy Tapp „a Szerelem-szigetre igazolt”, majd sok sikert kívánt neki a folytatáshoz.

Kiemelt fotó: Twitter

Olvasói sztorik