Nemzetközi foci sport

Továbbáll a Real Madrid szupertehetsége

Újra kölcsönadták Andrij Lunyint.

A Real Madrid és a Real Oviedo mindenben megegyeztek egymással, ennek értelmében a szupertehetségnek tartott ukrán kapus, Andrij Lunyin a szezon további részét a spanyol másodosztályú csapatnál tölti.

Ez a kilenc játékos jelenti a Real Madrid jövőjét
A klub célja a világ minden tájáról érkező ifjú tehetségek megszerzése.

A másfél éve igazolt, 20 esztendős Lunyin nemrég bekerült a Marca cikkébe, amelyben a lap összeszedte a kilenc legígéretesebb madridi fiatalt. Akkor azt írták:

fantasztikus képességekkel megáldott kapus az ukrán, aki fiatal kora ellenére már többéves felnőtt tapasztalatot szerzett a Zorja Luhanszknál töltött évei során. Jelenleg szinte egyáltalán nem jut lehetőséghez a Real Valladolid csapatában.

Az elmúlt félévet ugyanis szintén kölcsönben töltötte a játékos, aki az élvonalbeli Valladolidnál csupán két kupameccsen kapott lehetőséget, a bajnokikon Jordi Masip állt a kapuban. Talán a másodosztályban több esélyhez juthat.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!