Nemzetközi foci sport

Már a fizetését is nyilvánosságra hozták, Olaszországba igazolhat Eriksen

Hat év után távozik Angliából.

A Gazzetta dello Sport információi szerint a végéhez közelednek az Inter és a Christian Eriksen közötti tárgyalások. A dán csatár 2024-ig ír alá a milánóiakhoz.

A Tottenham középpályásának nyáron lejár a szerződése, így a januári átigazolási időszak az utolsó, amikor pénzt kérhet érte a londoni csapat. A játékosnak több kérője is van, de a mértékadó olasz lap határozottan állítja, a Premier League  kirakatcsapatában folytatja pályafutását. Értékét kilencvenmillió euróra becsüli a Transfermarkt.

Roma császára után a leghűségesebb gladiátor is letette a fegyvert
Daniele De Rossi pályafutása főleg az ezüstérmekről szólt, élete legbecsesebb érmét, a vb-aranyat viszont otthagyta barátja sírján. Néha eszébe jutott, hogy ki kellene próbálni másik országot, de rájött, nem tud Róma nélkül élni.

A Gazetta úgy értesült, évi 7,5 milliós fizetéssel győzték meg az olaszok.

Christian Eriksen kilencvenöt alkalommal lépett pályára a dán válogatottban, míg a Premier League-ben kétszázhuszonöt meccsen viselte a Tottenham mezét.

Kiemelt fotó: Lindsey Parnaby / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!