Nemzetközi foci sport

Rendkívüli, hétéves szerződést köt Reinierrel a Real Madrid

Orvosi vizsgálat, aláírás.

A Marca című lap szenzációként közli, hogy a Real Madrid hétéves (!), 2026. június 30-ig szóló szerződést köt Reinier Jesússzal. Az ifjú brazil csillag január 19-én tölti be a 18. évét, hivatalosan akkor csatlakozhat a spanyol klubhoz.

A középpályásként bevethető Reinierre a brazil futball egyik legnagyobb tehetségeként tekintenek, a Flamengo neveltje. A Barcelona, az Atlético Madrid, a Manchester City és a Paris Saint-Germain által is figyelt futballista sajtóhírek szerint harmincmillió euróért csatlakozik a Realhoz. Csak emlékeztetőül: Zinédine Zidane az elmúlt napokban többször is kiemelte, egyetlen januári igazolást sem tervez…

Reinier állítólag már túl van az orvosi vizsgálatokon, a Bernabéu-stadiont is bejárta. A Marca úgy számol, az ifjú zseni egyelőre a Real második csapatában, a Castillában kap lehetőséget, Zidane fokozatosan építi be az elitgárdába.

Kiemelt kép: THIAGO RIBEIRO / AGIF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!