Nemzetközi foci sport

A DVTK merész terveiről beszélt a klub elnöke

Folyamatosan dolgoznak a csapat megerősítésén.

A  DVTK elnöke adott hosszabb interjút a klub honlapjának, ahol természetesen szóba került a labdarúgócsapat helyzete is.  Kiderült, Sántha Gergely már rövid távon jelentős előrelépésben bízik, már tavasszal középcsapatot csinálna a diósgyőriekből.

 A tavalyi évben az egész mezőny legfiatalabb átlagéletkorú csapatával sikerült kiharcolnunk az első osztályban maradást, de sajnos az a fejlődés, ami tavasszal elindult, az ősszel már nem folytatódott megfelelően, ezért változtattunk a szakmai stáb összetételén. Fezckó Tamás kinevezése jó döntésnek bizonyult, a csapat hamar visszanyerte a közönség bizalmát és egyre jobb játékkal örvendezteti meg a szurkolókat. Kis szerencsével – ha nincs a PAFC elleni utolsó percben bekapott gól, vagy ha Debrecenből elhozunk legalább egy pontot – akár előrébb is állhatnánk a tabellán, de összességében nem vagyok elégedetlen a látottakkal. Benczés Miklós, sportigazgató pedig jelenleg is azon dolgozik, hogy a szakmai stáb elképzelései alapján megerősítse a keretet, ehhez a klubvezetés részéről igyekszünk a feltételeket biztosítani. Ha minden a terveink szerint alakul, akkor elérhetjük, hogy az év végére stabil középcsapat lesz a DVTK, és bár tudjuk, hogy a többi klub sem fog a babérjain üldögélni, a következő bajnoki évben szeretnénk egy még merészebb álmokat szövögetni

– nyilatkozta a sportvezető.

Kiemelt fotó: www.dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!