Nemzetközi foci sport

Mindegy, mióta nézel focit, ilyen öngólt még nem láttál

Neymarék alig hittek a szemüknek.

A francia Ligakupa negyeddöntőjében a PSG a Saint-Étienne gárdáját fogadta. Sok izgalom nem volt a meccsen, már a félidőre hárommal vezettek Neymarék, ennyi idő alatt el is dőlt a továbbjutás. Na de a harmadik gól!

Egészen biztos, hogy befér majd az összes szilveszteri összefoglalóba, hiszen elképesztő pechje volt az ekkor már emberhátrányban játszó vendégcsapatnak. Ángel Di María adta be a labdát balról, amit egy védő, Timothee Kolodziejczak szeretett volna kirúgni. Az ötlet jó volt, csak éppen csapattársát, Loïc Perrint találta telibe, róla pedig a kapufára pattant a labda.

Semmi gond, gondolhatták egy pillanatig, hiszen kifelé indul el a játékszer, ám éppen a kapus, Jessy Moulin lábára,

aki pedig dermedten nézte, hogy róla a hálóba vánszorog a labda.

Nem ez döntötte el a meccset, Mauro Icardi triplázott, Neymar és Kylian Mbappé is betalált, de biztos, hogy minden játékos emlékszik majd az öngólra.

Francia Ligakupa, negyeddöntő:

Lyon–Brest 3-1
Lille–Amiens 2-0
PSG–Saint-Étienne 6-1

 

Korábban:
Reims–Strasbourg 0-0 – tizenegyesekkel 4–2

Kiemelt kép: Anne-Christine POUJOULAT / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!