Nemzetközi foci

Más sem hiányzott a Manchester Unitednek, mint a gyerekes beszólogatások

A Manchester United 2-0-ra elveszítette az Arsenal elleni rangadót, ami után Ole Gunnar Solskjaer a tőle megszokott udvariassággal értékelt. Na, ez nem tetszett Robin van Persie-nek, aki korábban mindkét csapatban játszott.

Akárhányszor hallom, mindig egy kedves fickónak tűnik. Többször várnám el tőle, hogy dühös legyen. Egy ilyen mérkőzés után egyszerűen nem mosolyoghatsz

mondta a holland, aki három szezon alatt 105 mérkőzést játszott le a Unitedben, ezeken 58 gólig jutott, nyert egy bajnoki címet is a klubbal.

Eriksen napokon belül befuthat Milánóba
A dán sajtó biztosra veszi a klubváltást.

A jelek szerint sikerült elérnie, hogy Solskjaer keményebb legyen, legalábbis a norvég edző a pénteki sajtótájékoztatóján vágott vissza Van Persie-nek. Azt mondta, a holland nem ismeri őt személyesen és ez fordítva is igaz.

Nincs joga ahhoz, hogy kritizálja az edzői stílusom, és nem is fogok megváltozni. Hordta a 20-as mezszámom, ennyit tudott csak átvenni tőlem

– hangzott Solskajer válasza, amikor Van Persie nyilatkozatáról kérdezték.

Más sem kell most a Unitednek, mint egy ilyen nyilvános üzengetés. Paul Pogba körül továbbra is sok a kérdőjel, most épp bokaműtét miatt nem játszik, miközben a csapat ebben a bajnoki szezonban még képtelen volt három mérkőzést nyerni egymás után, jelenleg az ötödik, négy pontra elmaradva a negyedik Chelsea mögött – a dobogó 13 pontra van.

A Ligakupában elődöntős a csapat, az Európa Ligában csoportgyőztesként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszban, míg az FA Kupában január 4-én kezd a harmadik körben, igaz, a Wolverhamtpon elleni meccs egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek.

Kiemelt kép: Clive Mason/Getty Images

Olvasói sztorik