Nemzetközi foci sport

Moyes kiütéses sikerrel tért vissza a Premier League-be

Az Arsenal–Manchester United rangadó előtt három meccsel folytatódott az angol Premier League 21. fordulója.

A Manchester City ha nem is túl könnyen, de hozta a három pontot az Everton ellen. Gabriel Jesus a második félidő elején hét perc alatt duplázott, amire Richarlison révén már csak egy góllal tudtak felelni a vendégek – 2-1-re nyert a Liverpool (19 meccs, 55 pont), Leicester City (21 meccs, 45 pont) páros mögött 44 ponttal harmadik ManCity.

A Norwich a Crystal Palace ellen otthon veszített két pontot. Nyert a két nappal ezelőtt edzőt váltó West Ham United is: David Moyes a közvetlen rivális Bournemouth elleni 4-0-s győzelemmel tért vissza a kispadra, és rögtön elmozdította csapatát a kiesőzónából.

Premier League, 21. forduló, szerdai mérkőzések

Brighton–Chelsea 1-1 (0-1)
Burnley–Aston Villa 1-2 (0-2)
Newcastle–Leicester City 0-3 (0-2)
Southampton–Tottenham 1-0 (1-0)
Watford–Wolverhampton 2-1 (1-0)
Manchester City–Everton 2-1 (0-0)
Norwich–Crystal Palace 1-1 (1-0)
West Ham United–Bournemouth 4-0 (3-0)
Arsenal–Manchester United 2-0 (2-0)

Kiemelt kép: Daniel Leal-Olivas

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!