Nemzetközi foci

Fizetésemeléssel marad a Real Madridnál Benzema

Karim Benzema legalább 2022-ig a Real Madrid játékosa lesz, miután a francia támadó megegyezett a szerződéshosszabbításról a spanyol klubbal – írja a Marca alapján a penamadridista.hu.

Visszatér a Realhoz a kölcsönben remeklő középpályás
Martin Ödegaard már a nyáron csatlakozhat anyaegyesületéhez.

A szerződésmódosítást hivatalosan nyáron írják alá, ezzel további egy évvel hosszabbítják meg a játékos jelenlegi, 2021-ig szóló kontraktusát.

A plusz 12 hónap mellett a francia jobb fizetést is kap majd, amivel honorálják a keretben betöltött szerepének fontosságát.

Jelenleg Benzema nem akar hosszabb távra leszerződni a Reallal, inkább apró lépésekben haladna, így elkerülheti, hogy úgy is a Madridnál futballozzon, hogy már nem tudja a legjobbját nyújtani. A francia csatár épp most lett 32 éves, új kontraktusa lejártakor pedig 34 esztendős lesz.

A Real a csapat egyik kulcsfigurájaként tekint Benzemára, és figyelembe vették az idénybeli teljesítményét is, ahol épp vezeti a góllövőlistát, és ő a csapat arca. A klub és a játékos között kivételes a kapcsolat, Florentino Pérez elnök személyesen is nagy rajongója.

Kiemelt kép: Josep LAGO / AFP

Olvasói sztorik