Nemzetközi foci

Legendás, világhírű klub hívja a Honvéd magyar játékosát

Vadócz Krisztiánért állítólag bejelentkezett a Diego Forlán vezette Penarol.

Az őszt a Budapest Honvédnál töltő Vadócz Krisztián iránt az uruguayi Penarol jelentkezett be, jelezte több helyi lap is. A magyar játékos nem lenne ismeretlen a klub vezetőedzőjének, a korábban a Manchester Unitedben, az Atlético Madridban és az Internazionaléban is megfordult Diego Forlánnak, ugyanis együtt játszottak a Mumbai Cityben és a Kitchee SC-ben is – a beszámolók szerint személyesen Forlán kezdeményezte a magyar középpályás szerződtetését.

Az uruguayi Fútbol.com azt írja, főleg a támadósorban és a középpályán erősítene a Penarol, és bár több jelölt neve is szóba került, Vadócz lehet az egyik legesélyesebb igazolás, ha sikeresek lesznek a tárgyalások a felek között.

A Penarol legutóbb 2018-ban lett bajnok az uruguayi élvonalban, melyet összesen ötven alkalommal nyert meg. Az Interkontinentális-kupát háromszor (csak úgy, mint az AC Milan, a Real Madrid, a Boca Juniors és a Nacional), a Libertadores-kupát ötször hódította el, 2009-ben pedig az évszázad dél-amerikai klubjának választotta a Nemzetközi Labdarúgás-történeti és -statisztikai Szövetség.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik