Nemzetközi foci sport

Karácsonyra összeáll a Messi, Suárez, Neymar trió

A tizedik házassági évfordulóját ünnepli a Barca uruguayi csatára.

Óriási buli várható csütörtökön az uruguayi Punta del Estében: Luis Suárez a hírek szerint 160 vendég társaságában ünnepli meg, hogy tíz éve vette feleségül Sofía Balbit.

A Sport című katalán lap ennek apropóján jegyzi meg, hogy ismét összeáll az FC Barcelona legendás MSN-je, hiszen Suárez bulijában – melynek helyszíne a Fasano Hotel – ott lesz Lionel Messi és Neymar is. Hogy aztán a pályán látjuk-e őket ismét, az vélhetően leghamarabb jövő nyáron dől el…

Luis Suárez és Sofía nagyon fiatalon egymásra talált, a párnak három gyereke született, Delfina kilenc, Benjamin hat, míg Lautaro egyéves.

Kiemelt kép: XAVIER BONILLA / NURPHOTO

View this post on Instagram

🎄🎁💥🎄 contando los dias..

A post shared by Sofi (@sofibalbi) on

View this post on Instagram

🤔😎

A post shared by Sofi (@sofibalbi) on

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!