Nemzetközi foci sport

Ronaldo azonnal levette a nyakából a Szuperkupa-ezüstérmet

Nem szeret veszíteni a Juventus portugál csillaga.

Mint ismert, meglepetésre a Lazio hódította el az Olasz Szuperkupát, miután a döntőben 3-1-re legyőzte a Juventus együttesét. A torinóiak természetesen rendkívül csalódottak voltak a finálé elvesztése miatt, főleg a mindig minden körülmények között győzni akaró Cristiano Ronaldo, aki olyan nehezen viselte a vereséget, hogy az éremátadáskor egyből levette a nyakából az ezüstérmet. Íme:

Kiemelt kép: FAYEZ NURELDINE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!