Nemzetközi foci

Ancelotti és Arteta most bánta meg, hogy aláírt új csapatához

Carlo Ancelottit szombaton nevezték ki az Everton edzőjének, és az olasz szakember ott volt a Goodison Parkban, hogy megnézze csapata Arsenal elleni bajnokiját.

Carlo Ancelotti visszatért a Premier League-be
Hivatalosan is kinevezték az Everton vezetőedzőjének.

A londoniak szintén új edzőt kaptak, a klub korábbi játékosai, Mikel Arteta csak vasárnaptól lép munkába, így ő is a lelátóról figyelte, mit művel a forduló előtt csak 10. helyen álló Arsenal.

Korábbi játékosát nevezte ki edzőnek az Arsenal
Ahogyan azt mindenki várta, Mikel Arteta ülhet le a kispadra.

Nos, a meccsről mindent elmond, hogy a BBC tudósítója azt írta, kollégája csak az utolsó negyedóra kezdetén érkezett meg az irodába, és hatalmas mázlistának tartja, hogy nem látta a találkozó nagy részét.

Az Everton-drukkerek egy kezezés miatt biztosan reklamálni fognak, Calvert-Lewin lövése Torreira karját érintette, láttunk már ilyenért büntetőt, de most nem járt érte tizenegyes. A meccs legizgalmasabb fejleménye, hogy az Everton beugró edzője, Duncan Ferguson ismét eljátszotta ugyanazt, mint a korábbi két meccsén: egy játékost becserélt, majd még a meccs vége előtt le is kapta őt a pályáról. Ezúttal a török Cenk Tosun járt rosszul, aki a 11. percben állt be, Iwobi helyére, majd a hajrában Kean váltotta őt.

A két új edző pedig a pocsék meccs láttán foghatta a fejét, mert lesz dolog mindkét csapattal bőven.

Premier League, 18. forduló:

Everton – Arsenal 0-0

A kiemelt képen Ancelotti (középen) látható az Everton elnökével, Bill Kenwrighttal és a tulajdonossal, Farhad Moshirivel. Fotó: PAUL ELLIS / AFP

Olvasói sztorik