Nemzetközi foci

Rakitic a Juvéba vágyik, de előbb helyet kell neki csinálni

Emre Can távozhat januárban, utána szerezhetik meg a Barca játékosát.

A Juventusra bizonyos posztokon ráférne az erősítést, az egyik ilyen a középpálya. Ivan Rakitic már egy ideje szerepel azon a listán, amely a potenciálisan csapathoz igazoló játékosokat tartalmazza, annál is inkább, mivel a jelenlegi sportigazgató, Fabio Paratici nagy rajongója a Barcelona játékosának.

Bár jelenleg túl sok a középpályás a csapatnál, a sérülések és Adrien Rabiot gyengébb teljesítménye miatt ez az igazolás indokolt lehet.

Jelen pillanatban úgy tűnik, több akadály is van a transzfer előtt – írja a CalcioMercato.com alapján a juventushungary.hu. Először is nincs több hely a Juvénál, játékosokat kellene eladni. Emre Can a legesélyesebb arra, hogy januárban elhagyja a csapatot, mivel nem szerepel a BL-keretben.

Cristiano Ronaldo bemondta, kinek kell játszania a Juventusban
A portugál szereti, ha mellette Dybala és Higuaín is a pályán van.

Továbbá a Juventus kivárásra játszik. Rakitic elérhető, és szeretne a torinóiakhoz igazolni. A szezonban idáig nem nagyon kapott lehetőséget a Barcelonában, és egyre lejjebb kerül a poszton belüli rangsorban. Játszani szeretne, azonban Paratici türelemre int mindenkit.

A napokban találkozott a Barcelonával, de a terve mindig is az volt, hogy először eladjon egy középpályást. Továbbá nem Rakitic az egyetlen opció, de tagadhatatlanul érdeklődik iránta a csapat.

Kiemelt kép: Federico TARDITO / AFP

Olvasói sztorik