Nemzetközi foci sport

Hakimi lehet a Real Madrid nagy erősítése a nyáron

Lejár a kölcsönszerződése Dortmundban, Carvajallal küzdhet meg a kezdőbe kerülésért.

Achraf Hakimi jelenleg második szezonját tölti a Dortmundnál, ám a nyáron lejár a kölcsönszerződése, így visszatér a Real Madridhoz, hogy megküzdjön a kezdőbe kerülésért – írja a Marca.

A még mindig csak 21 esztendős marokkói válogatott védő stabil alapember a Borussiánál és remek teljesítménnyel hálálja meg a bizalmat, a mostani szezonban hátvéd létére hat gólnál és négy gólpassznál tart, ezekből négy találatot a Bajnokok Ligájában szerzett.

Legfőbb aggódni valója így Dani Carvajalnak lehet, ugyanis Hakimi elsősorban a védelem jobb oldalán bevethető, igaz, a hátsó alakzat bármely posztján megállja a helyét. A saját nevelésű Hakimi korábban 17 tétmeccset játszott a Real Madrid felnőtt csapatában, ezeken két gól és egy gólpassz a mérlege.

Kiemelt kép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!