Nemzetközi foci sport

Diego Simeone is megtapsolta Messi gólját

Kell ennél nagyobb elismerés?

Mint ismer, vasárnap este a Barcelona 1-0-ra legyőzte idegenben az Atlético Madrid együttesét a spanyol élvonal rangadóján. A katalánok a hatodik Aranylabdájára jó eséllyel pályázó Lionel Messi találatával nyertek a Wanda Metropolitanóban, a gólról pedig mindent elmond Diego Simeone reakciója: a heves vérmérsékletű Atlético-edző is csak megtapsolni tudta Messit.

Simeone reakciója mindent visz:

Messi gólja:

Kiemelt kép: JUAN CARLOS ROJAS JUANCARLOS / JUAN CARLOS ROJAS / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!