Nemzetközi foci

Döntött az MU vezetősége: továbbra is bíznak Solskjaerban

Nincs veszélyben a norvég szakember állása.

Évtizedek óta nem látott rossz passzban van a Manchester United, amely a mostani idényben csupán négy bajnokit tudott megnyerni és legutóbb az Európa Ligában is kikapott a kazah Asztana csapatától. A manchesteriek a Premier League következő két fordulójában ráadásul a Tottenham, illetve a városi rivális City együttesével találkoznak, ahol enyhén szólva sem nevezhetőek esélyesnek.

A hullámvölgy ellenére az MU vezetősége, élén Ed Woodward vezérigazgatóval nem tervezi, hogy meneszti Ole Gunnar Solskjaer menedzsert, aki tavaly decemberben José Mourinho után érkezett az Old Traffordra. A Goal értesülései szerint Woodward annyira bízik Solskjaerban, hogy csak „katasztrofális” helyzet kialakulása esetén gondolkodna az eltávolításán.

Woodward hisz abban, hogy Solskjaer hosszútávon újra visszavezeti az MU-t a topcsapatok közé, ezért a jelenlegi gyengébb eredmények nem befolyásolják a norvég szakember jövőjét. A United jelenleg kilencedik a tabellán, és Solskjaer akkor is folytathatná a munkát, ha a Vörös Ördögök a középmezőnyben végeznének a szezon végén.

Kiemelt kép: OLI SCARFF / AFP

Olvasói sztorik