Nemzetközi foci

Ibrahimovic megint „átverte” a fél világot

Nem a Hammarby játékosa, hanem a klub társtulajdonosa lett.

Zlatan Ibrahimovic kedd reggel azzal robbantotta fel az internetet, hogy a közösségi oldalára olyan videót posztolt, amelyen a svéd élvonalban szereplő Hammarby meze látható, méghozzá Ibrahimovic névvel ellátva.

Ibrahimovic az Instán jelentette be, hogy hol folytatja
A nevével ellátott svéd Hammarby mezét posztolta ki.

Megírtuk: nagy kérdés volt, ez azt jelenti-e, hogy Zlatan visszatér hazájába, hiszen a veterán sztár sportot űz a médiahekkekből, az Instán korábban már spanyolországi visszatérést is beharangozott.

Most kiderült, a támadó „csak” tulajdonrészt szerzett a Hammarby-nál, amely a harmadik helyen zárt a svéd élvonal 2019-es kiírásában.

A 38 éves sztárfutballista Los Angelesben állapodott meg az AEG Sweden nevű céggel, mely a stockholmi egyesület részvényeinek 49 százalékát birtokolta, és annak a felét adta el most Ibrahimovicnak.

Lenyűgözött, amit a klub az utóbbi években elért

– mondta a svéd csatár, miután megkötötte az üzletet. A Hammarby az elmúlt időszakban kiválóan teljesített a svéd élvonalban, idén a harmadik helyen végzett, így jövő nyáron – 2007 után először – ismét az európai kupaporondon szerepelhet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@hammarbyfotboll

Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) által megosztott bejegyzés, Nov 25., 2019, időpont: 10:36 (PST időzóna szerint)

Olvasói sztorik