Nemzetközi foci

Mourinho egy kicsit magát fényezte a győztes rajt után

José Mourinho győzelemmel tért vissza a kispadra: a portugál immáron a Tottenham menedzsereként ünnepelhetett 3-2-es győzelmet a West Ham United otthonában. Mourinho nem lehet maradéktalanul elégedett, ezt is el is mondta a mérkőzést követően a BT Sportnak, csapata ugyanis már 3-0-ra is vezetett, ám kiemelte, hogy mennyire jó, hogy ő ott volt és átadhatta a tapasztalatát.

Volt labdánk a 4-0-hoz is, azzal végleg kinyírhattuk volna a meccset. De nagy szerencse, hogy ilyen sok év van mögöttem a Premier League-ben, mert mondtam a félidőben: ha hárommal vezetnénk is nyílt lenne a mérkőzés a 85. percben

– mondta a portugál, aki szerint nem csoda, hogy így alakult a találkozó: edzőváltás volt a Tottenhamnél és sokan voltak a válogatottjukban is, óhatatlan volt, hogy elfáradnak a végére.

A legfontosabb, hogy nyertünk, mindegy, hogyan.

Az összefoglaló:

Megkérdezték a meccs hőséről, Dele Alliról is, aki az első gólnál gólpasszt adott, a másodiknál pedig parádésan tartotta bent a labdát a pályán. Azt mondta, beszélgettek egy kicsit, próbálják kihozni belőle a lehető legjobbat.

Túl jó ahhoz, hogy ne legyen a világ legjobbjai közt és ne játsszon a válogatottban.

Kiemelt kép: Stephen Pond/Getty Images

Olvasói sztorik