Nemzetközi foci sport

Hátulról rúgta tökön ellenfelét a horvát válogatott labdarúgó

A cseh játékos a földön feküdt, azonnal villant a piros lap.

Minden bizonnyal voltak már szebb pillanatai Dominik Janoseknek, mint a hétfő esti Horvátország U21-Csehország U21-es Eb-selejtező hosszabbításának utolsó perce. A cseh támadót Domagoj Bradaric nemes egyszerűséggel hátulról tökön rúgta. A horvát játékost a játékvezető azonnal kiállította, ráadásul csapata 2-1-re a mérkőzést is elveszítette.

A csehek győzelmükkel a csoport élére ugrottak, tizenegy pontjuk van. Horvátország a negyedik hat ponttal.

Domagoj Bradaric sending off for Croatia U21 vs Czech U21 last night from r/soccer

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!