Nemzetközi foci sport

Godin brutálisan odalépett Dybalának

Csodával határos módon úszta meg a Juventus sztárja.

Uruguay egy másik kétszeres világbajnokkal, Argentínával játszott felkészülési meccset Tel-Avivban. A találkozó végeredménye 2-2 lett, a gólokat itt mutattuk meg.

A mérkőzésen azonban ezen kívül is akadtak parázs jelentek. Diego Godin páros lábbal szállt bele Paulo Dybalába, amit a Juventus sztárja megúszott sérülés nélkül, de így is elég ijesztő képsorok voltak.

Uruguay’s Diego Godin yellow card tackle vs Paulo Dybala (Argentina) from r/soccer

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!