Nemzetközi foci sport

Kiderült a 30 éves Barca-játékosról, hogy még mindig az apja viszi edzésre

A Barcába ebben a szezonban berobbanó tinisztár, Ansu Fati is kopogtat már a spanyol labdarúgó-válogatott ajtaján, nemrég kapta meg az útlevelét az U21-es csapatban pedig már be is mutatkozott, pedig még csak 17 éves. Róla kérdezték barcelonai csapattársát, Gerard Piquét, a védő pedig az egyik válaszában nem csak Fatiról, hanem egy másik játékosról, Jordi Albáról is elárult egy meglepő dolgot.

Az apja hozza edzésre. Csak úgy, mint Jordi Albát

– idézi a Daily Mail Piquét.

Miközben számtalan focista jár menő autókkal, elég Pierre-Émerick Aubameyangra vagy Cristiano Ronaldóra gondolni, addig a 30 éves Albának még csak jogosítványa sincs, ezért hozza-viszi édesapja.

Kiemelt kép: VI Images via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!