Nemzetközi foci sport

Fejjel dekázgatva hozott össze gólt az ellenfélnek a francia védő

A vártnál nyögvenyelősebben tudta csak legyőzni Franciaország Moldovát az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A világbajnok végig dominálta a mérkőzésen, mégis hátrányba került már a 9. percben,

elsősorban a saját játékosa bénázása miatt.

A barcelonai védő, Clément Lenglet nem tudott mit kezdeni egy előrevágott labdával, kétszer is megpróbálta azt hazafejelni, de nem sikerült, miközben ott volt végig a nyakán Vadim Rata. A francia játékos ezután is elég határozatlan volt, minden bizonnyal arra várt, hogy majd a kapus kisegíti, Steve Mandanda ugyanakkor nem értette, mit akar csapattársa. Ezt a helyzetet használta ki Rata, aki végül némi birkózás után jobbal a hálóba lőtt.

A franciák végül behúzták a kötelező győzelmet, 2-1-re győztek. A játéknap során eldőlt, hogy ebből a csoportból a franciák és a törökök jutnak ki az Eb-re.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!