Nemzetközi foci sport

Ronaldo kapásból lőtt bombagólt a portugál válogatottban

A világklasszis támadó mesterhármast szerzett.

Már nyoma sincs annak, hogy a klubjában, Juventusban hétvégén lecserélt Cristiano Ronaldo bármilyen sérüléssel bajlódna: a 34 éves világklasszis a portugál válogatott Eb-selejtezőjén negyedóra alatt duplázott. A Litvánia elleni mérkőzés hetedik percében büntetőből volt eredményes, majd a 22. percben 18 méterről, kapásból lőtt óriási bombagólt, lövése védhetetlenül zúdult a hosszúba. A portugálok végül 6-0-ra nyertek és a második félidőben a mesterhármas is összejött az ötszörös aranylabdás csillagnak. Íme:

Kiemelt kép: Pedro Fiuza / NurPhoto

Ronaldo harmadik gólja

Európa-bajnoki selejtezők, 9. forduló

H csoport:
Törökország–Izland 0-0
Franciaország–Moldova 2-1 (1-1)
Albánia–Andorra 2-2 (1-1)

 

A csoport:
Anglia–Montenegró 7-0 (6-0)
Csehország–Koszovó 2-1 (0-0)

 

B csoport:
Portugália–Litvánia 6-0 (2-0)
Szerbia–Luxemburg 3-2 (2-0)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!