Nemzetközi foci sport

Óriási mentés után Törökország is kijutott az Európa-bajnokságra

Elég volt a döntetlen Izland ellen.

A szárnyaló török válogatottnak a döntetlen is elég volt az Izland elleni hazai selejtezőn, hogy kvalifikálja magát a jövő nyári Európa-bajnokságra. A találkozón végül nem született gól, így a törökök biztosan ott lesznek a kontinensviadalon, ám a 0-0-ás végeredményhez nagyon kellett Merih Demiral óriási mentése, a török védő egy szöglet után a gólvonalról fejelte ki az izlandi próbálkozást, megmentve csapatát a góltól.

A 2020-as Eb-t 12 ország egy-egy városában, köztük Budapesten rendezik. A török a hetedik válogatott, amely biztosította szereplését a tornán. A H-csoportból csütörtök este a világbajnok franciák is kijuthatnak az Eb-re, ha pontot szereznek odahaza Moldova ellen.

Kiemelt kép: Serhat Cagdas / ANADOLU AGENCY

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!