Nemzetközi foci sport

A világ vicce, hogy fest most az Atleti legendás stadionja

Autóút fut a lelátócsonk előtt.

Meglehetősen különös látványt nyújt manapság az Atlético Madrid legendás arénája, a Vicente Calderón Stadion. Diego Simeone együttese 2017-ben köszönt el a létesítménytől, amely ötven évig szolgálta a spanyol csapatot.

Az 1982-ben felújított stadion (egy része) még most is áll, ám a főlelátó előtt nem Álvaro Morata vagy Diego Costa, hanem sok-sok autó „szaladgál”. Mint ismert, az Atleti otthona már a nagyobb, szebb Wanda Metropolitano.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!