Nemzetközi foci

A magyar lány Premier League-labdarúgókkal folytatott szexpartikról vallott

A Daily Star egy Magyarországon született, bizonyos Anastasia művésznéven szereplő eszkortlánnyal készített interjút. Az apropót azok a titkos, londoni szexpartik szolgáltatták, ahol gyakori vendégek gazdag, híres emberek –  politikusok, hollywoodi sztárok, de természetesen a Premier League labdarúgók is.

Anastasia azt állítja, egy ismert, családos Premier League futballistával nyolc hónapon át tartó kapcsolata volt, akivel egy fényűző kastélyban rendezett exkluzív szexpartin ismerkedett meg. A 23 éves lány az egyik legnépszerűbb alkalmazottja a Cinderella nevű eszkortügynökségnek. Honlapjuk tanúsága szerint hatezer euróba kerül egy napja, de 35 ezer euróért akár két hétre is kibérelhető utazásokra, nyaralásokra.

Anastasia a cikkben úgy fogalmaz, miközben a szexpartnerek gyakran kölcsönösen előnyös Sugar Baby és Sugar Daddy kapcsolatokat keresnek, ami egy-egy ilyen partin történik, az bent is marad a zárt ajtók mögött. A barna hajú szépség azt mondta a Daily Starnak:

Szeretek sikeres emberekkel, politikusokkal, labdarúgókkal és hollywoodi csillagokkal találkozni az ilyen partikon.

Egy másik, Ksenia névre hallgató lány, akinek egy órás szolgáltatása 2000 fontba kerül, azt mesélte, egyszer egy egész focicsapat megjelent egy ilyen szexpartin a mérkőzésen aratott nagy győzelmük után. A kijáratnál összesen 600 üveg pezsgőt nyitottak ki és locsoltak körbe, majd a lányokkal mind beugrottak a medencébe.

(A kiemelt kép illusztráció, Fotó: Carl de Souza/AFP)

Olvasói sztorik