Nemzetközi foci bajnokok ligája

Néhány Barcelona-játékos kezet sem fogott a Slavia labdarúgóival

A sztárok megfeledkeztek magukról. Marc-André ter Stegen viszont külön is gratulált ellenfelének.

Nem kis bravúrt ért el a Slavia Praha a Bajnokok Ligája-csoportkör negyedik fordulójának keddi játéknapján: az FC Barcelona otthonában szerzett pontot egy 0-0-s döntetlennel. A cseh együttesnek ez volt a második döntetlenje a Borussia Dortmundot és Internazionalét is felvonultató csoportban – az olaszok ellen egy 1-1-es döntetlennel kezdett.

A csehek joggal ünnepeltek a lefújást követően, a hazai játékosok viszont olyannyira elkeseredtek, hogy még gratulálni sem gratuláltak az ellenfélnek – de azért volt pozitív kivétel is, mint például Marc-André ter Stegen.

Ter Stegen ott várt rám a játékoskijáróban. Megállított és azt mondta, jó ideje nem látott már ilyen jó kapusteljesítményt, megtiszteltetés volt számára nézni a játékomat, azt, hogy milyen jól mozogtam. Rám várt a meccs után, ez nekem nagy elismerés. Ilyen dicséretet kapni egy ilyen jó kapustól – libabőrös lettem. Hihetetlen élmény volt, viszont néhány játékos… Messi és a többiek csak leléptek, néhányuk még kezet sem fogott. Elkeserítő. Mindannyian vártuk, hogy ezekkel a nagy játékosokkal találkozzunk, mezt cseréljünk, de nem viselkedtek valami szépen

– idézi a Goal.com Ondrej Kolar, a Slavia kapusának iDNES.cz-nek adott nyilatkozatát. Kolart a meccs egyik legjobbjának kiáltották ki a találkozót követően.

Kiemelt kép: Lluis Gene/AFP

Olvasói sztorik