Nemzetközi foci sport

Megvan a Bayern München új edzője?

A Bild szerint minden Arsene Wenger kinevezése mellett szól.

Az Ajaxot irányító Erik ten Hag jelezte, idény közben semmiképpen sem hagyja ott az amszterdamiakat. A Bild szenzációként közli, hogy „kilőve” egy újabb edző, a német Ralf Rangnick is, aki a lap szerint nemet mondott a Bayern Münchennek.

Ugyan a korábbi sajtóhírek szerint képben van (volt?) az olasz Massimiliano Allegri és a portugál José Mourinho is, állítólag minden abba az irányba mutat, hogy Arsene Wenger veheti át a bajor sztárcsapat irányítását. Múlt vasárnap robbant a bomba Münchenben: a klub szakított Niko Kovac edzővel. Mint ismert, a Bayern egy nappal korábban hatalmas pofonba szaladt bele Frankfurtban, az 1–5 a jelek szerint kiverte a biztosítékot a bajor vezérkarnál.

A Bild azt írja, a több mint két évtizeden át az Arsenalt felkészítő hetvenéves francia a beIN Sport tévécsatornának megerősítette, szívesen dolgozna Münchenben, Uli Hoeness elnök pedig állítólag már tavaly novemberben – a Bayern kisebb válságakor – kinevezte volna. Arsene Wenger mindenesetre leszögezte, jót tett számára a tavaly nyár óta tartó pihenés, feltöltődve és tettre készen várja az új munkát…

Kiemelt kép: Henry Browne/Getty Images for Leaders

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!