Nemzetközi foci

Megvan a Bayern München új edzője?

A Bild szerint minden Arsene Wenger kinevezése mellett szól.

Az Ajaxot irányító Erik ten Hag jelezte, idény közben semmiképpen sem hagyja ott az amszterdamiakat. A Bild szenzációként közli, hogy „kilőve” egy újabb edző, a német Ralf Rangnick is, aki a lap szerint nemet mondott a Bayern Münchennek.

Ugyan a korábbi sajtóhírek szerint képben van (volt?) az olasz Massimiliano Allegri és a portugál José Mourinho is, állítólag minden abba az irányba mutat, hogy Arsene Wenger veheti át a bajor sztárcsapat irányítását. Múlt vasárnap robbant a bomba Münchenben: a klub szakított Niko Kovac edzővel. Mint ismert, a Bayern egy nappal korábban hatalmas pofonba szaladt bele Frankfurtban, az 1–5 a jelek szerint kiverte a biztosítékot a bajor vezérkarnál.

A Bild azt írja, a több mint két évtizeden át az Arsenalt felkészítő hetvenéves francia a beIN Sport tévécsatornának megerősítette, szívesen dolgozna Münchenben, Uli Hoeness elnök pedig állítólag már tavaly novemberben – a Bayern kisebb válságakor – kinevezte volna. Arsene Wenger mindenesetre leszögezte, jót tett számára a tavaly nyár óta tartó pihenés, feltöltődve és tettre készen várja az új munkát…

Kiemelt kép: Henry Browne/Getty Images for Leaders

Olvasói sztorik