Nemzetközi foci

Megműtötték az ijesztő sérülést szenvedett André Gomest

Borzalmas sérülést szenvedett André Gomes, az Everton portugál középpályása a 11. fordulóban: a játékos ellen a tottenhames Szon Hung Min szabálytalankodott, majd esés közben ütközött Serge Aurier-rel, a bokája pedig olyan csúnyán kifordult, hogy a pályán lévők sokkos állapotban nézték, amint a földön feküdt. A kiállított Szon az eset után vigasztalhatatlanul sírt az öltözőben.

Szon becsúszása után horrorsérülést szenvedett a korábbi Barcelona-játékos
André Gomes bokája nagyon csúnyán nézett ki, Szon sírva kapott piros lapot.

Gomes olyan bokatörést szenvedett, amely során a lábában elmozdultak a csontok, így hétfőn meg kellett műteni, már át is esett az operáción. Liverpooli klubja szerint minden a legnagyobb rendben ment,

a portugál teljesen fel fog épülni a horrorsérülésből, de még pár napot a kórházban kell töltenie, mielőtt megkezdheti a rehabilitációt. Három-öt hónapra dőlhetett ki.

A Sky Sports közben kiderítette, hogy bár előkerült, Szont végül nem két sárgával, hanem azonnali piros lappal állította ki a játékvezető, a Tottenham így fellebbezhet az ítélet ellen. Mauirico Pochettino nem is zárta ki ennek lehetőségét.

A Tottenham sokáig vezetett az Everton otthonában lejátszott bajnokin, Cenk Tosun azonban a 97. percben kiegyenlített és 1-1-gyel ért véget a mérkőzés.

Kiemelt kép: Michael Regan/Getty Images

Olvasói sztorik