Nemzetközi foci sport

A tűzzel játszott a Liverpool és a Manchester City

Micsoda slusszpoén.

A Liverpool Birminghamben, a Manchester City hazai környezetben szenvedett a Premier League 11. fordulójában, ám sokat elmond a két topcsapat erejéről, hogy mindkettő győzni tudott. Jürgen Klopp együttese úgy, hogy Andrew Robertson a 87., míg Sadio Mané a 90+4. percben vette be az Aston Villa kapuját.

„Kicentizte” a másik óriás, a City is: a Southampton a hetvenedik percig vezetett az Anfielden, Pep Guardiola a 86. percben nyugtázhatta csapata győztes találatát (Kyle Walker).

Angol bajnokság, 11. forduló

Bournemouth–Manchester United 1–0 (1–0)

Arsenal–Wolverhampton 1–1 (1–0)

Aston Villa–Liverpool 1–2 (1–0)

Brighton–Norwich City 2–0 (0–0)

Manchester City–Southampton 2–1 (0–1)

Sheffield United–Burnley 3–0 (3–0)

West Ham United–Newcastle United 2–3 (0–2)

Watford–Chelsea 1–2 (0–1)

Felébredt a Liverpool

 Mané győztes gólja

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!