Nemzetközi foci bajnokok ligája

Majdnem félszáz szurkolóját tiltotta ki a BL-döntős a stadionjából

Jegyekkel üzérkedtek a Tottenham-fanatikusok.

A BBC számolt be róla, hogy 48 szurkolóját tiltotta el határozatlan időre az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur. A tömeges büntetést azt követően rótta ki a klub, hogy kiderült: az említett szurkolók jegyeket adtak el a Crvena zvezda szurkolóinak.

A szerb klub fanatikusai nem juthattak volna jegyekhez a múlt heti, londoni Bajnokok Ligája-meccsre, ugyanis az UEFA rasszista megnyilvánulások miatt eltiltotta őket a legutóbbi idegenbeli mérkőzés látogatásától. Ennek ellenére mintegy kétszáz Zvezda-szurkoló a stadionban buzdította csapatát az 5-0-ra elveszített összecsapáson.

Mint kiderült, a fanatikusok a helyi szurkolóktól jutottak hozzá a tikettekhez, ez azonban tilos – az eladókat büntette meg a Tottenham.

Kiemelt kép (illusztráció): Paul Ellis/AFP

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!