Nemzetközi foci sport

Zidane számít Bale-re, nem akarja eladni

A Real Madrid sérült játékosát Londonban látták, erre is magyarázatot adott a vezetőedző.

Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője leszögezte: jó a kapcsolata Gareth Bale-lel, a csapat walesi játékosával. A szakvezető és a szélső viszonyáról korábban azt állította a sajtó: alig beszélnek egymással, és Zidane el is akarja adni. A szakvezető most megerősítette: szó sincs erről, és azt is elárulta, mit keresett a játékos Londonban két nappal a Real hétközi bajnokija előtt.

Jó a kapcsolatom vele, sosem beszéltem neki olyasmiről, hogy el akarom adni, és ő sem mondott nekem olyat, hogy távozni szeretne. Londonban a klub engedélyével tartózkodott, sérült, így elmehetett. Most nem játszhat, de ha felépül, ismét pályára lép annyi meccsen, amennyin csak lehet

– idézi a Marca Zidane-t, aki leszögezte, számít a játékosára, és ha visszatér a pályára, akkor mindenki boldog lesz a klubnál.

A spanyol La Liga 11. fordulójában a Real Madrid szerda este 21.15-től a Leganést fogadja. A házigazda a hatodik helyről várja a folytatást úgy, hogy csupán két pont a lemaradása a listavezető Granada mögött, míg a Leganés sereghajtó.

Kiemelt kép: Gabriel Bouys/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!