Nemzetközi foci

Zidane számít Bale-re, nem akarja eladni

A Real Madrid sérült játékosát Londonban látták, erre is magyarázatot adott a vezetőedző.

Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője leszögezte: jó a kapcsolata Gareth Bale-lel, a csapat walesi játékosával. A szakvezető és a szélső viszonyáról korábban azt állította a sajtó: alig beszélnek egymással, és Zidane el is akarja adni. A szakvezető most megerősítette: szó sincs erről, és azt is elárulta, mit keresett a játékos Londonban két nappal a Real hétközi bajnokija előtt.

Jó a kapcsolatom vele, sosem beszéltem neki olyasmiről, hogy el akarom adni, és ő sem mondott nekem olyat, hogy távozni szeretne. Londonban a klub engedélyével tartózkodott, sérült, így elmehetett. Most nem játszhat, de ha felépül, ismét pályára lép annyi meccsen, amennyin csak lehet

– idézi a Marca Zidane-t, aki leszögezte, számít a játékosára, és ha visszatér a pályára, akkor mindenki boldog lesz a klubnál.

A spanyol La Liga 11. fordulójában a Real Madrid szerda este 21.15-től a Leganést fogadja. A házigazda a hatodik helyről várja a folytatást úgy, hogy csupán két pont a lemaradása a listavezető Granada mögött, míg a Leganés sereghajtó.

Kiemelt kép: Gabriel Bouys/AFP

Olvasói sztorik