Nemzetközi foci sport

Egy perc alatt két gólt nyelt be a félpályán túlról a bénázó kapus

Durva helyezkedési hibákat követett el.

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a japán másodosztályban, amikor a Montedio Jamagata 3-0-ra legyőzte az Ehime együttesét. A hazaiak már vezettek 1-0-ra, majd a 61. és a 62. percben is betaláltak a félpályán túlról, így pillanatok alatt eldőlt az összecsapás. Mindkét távoli találatnál borzalmasan helyezkedett az Ehime hálóőre, Okamoto Masahiro, akit valószínűleg nem dicsértek meg a bénázásáért.

Szalai Ádám ittasan vezetett, Facebookon kért elnézést
Nem vette figyelembe, hogy Magyarországon zéro tolerancia van.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!