Nemzetközi foci

No Cristiano Ronaldo, No Party: hiába Dybala újabb gólja, botlott a Juventus

Értékes pontot szerzett a Lecce.

A Juventus portugál szupersztárja, Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a csapat szombati, Lecce elleni idegenbeli olasz bajnoki mérkőzésén, ugyanis Maurizio Sarri vezetőedző úgy döntött, hogy nem nevezi a meccskeretbe.

A 34 éves klasszis pihenőt kapott, az ötszörös aranylabdás ugyanis a mostani szezonban nyolcból hét bajnokin ott volt a pályán, három Bajnokok Ligája mérkőzést is végigjátszott, illetve a portugál válogatottban is mindig pályára lépett, ezért Sarri úgy döntött, az újonc ellen ráfér a pihenés legnagyobb sztárjára.

Nem volt jó döntés. A Juventus visszafogottan játszott a Lecce otthonában, és be kellett érnie egy ponttal. A mérkőzés első gólját Gonzalo Higuaín szerezte a 15. percben, azonban a játékvezető a videobírós visszajátszás megtekintése után érvénytelenítette. Az első érvényes gólig a második félidőig kellett várni, Paulo Dybala büntetőből szerzett vezetést az 50, percben, a Lecce hat perccel később – ugyancsak büntetőből – egyenlített. Marco Mancosu volt eredményes.

Ez volt Paulo Dybala második gólja a szezonban.

 

Serie A, 9. forduló:

Lecce-Juventus 1-1 (0-0)

Kiemelt: Miguel MEDINA / AFP

Olvasói sztorik