Nemzetközi foci sport

Férfiassága markolászásával köszönt el (?) az MLS-től Ibrahimovic

A Los Angeles Galaxy 5-3-ra kikapott a városi rivális Los Angeles FC-től az MLS rájátszásának negyeddöntőjében, így nem jutott a négy közé. A vesztes csapatban a második gólt Zlatan Ibrahimovic szerezte.

A svéd zseni számára ezzel véget ért a szezon, és könnyen lehet, hogy az MLS-es kaland is, hiszen egyelőre nem hosszabbított szerződést, és bár már 38 éves, továbbra is sok klub szeretné szerződtetni.

Éppen ezért könnyen lehet, hogy búcsúmozdulat volt tőle, amit a negyeddöntő végén bemutatott: állítása szerint beszólt neki az ellenfél egyik szurkolója, erre nemes egyszerűséggel férfiassága markolászásával válaszolt, erről videó is készült…

Ibra egyelőre nem árulta el, hol folytatja, de azért a maga stílusában annyit lenyilatkozott: ha távozik a ligából, utána senki sem emlékszik majd arra, hogy mi is az az MLS…

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!