Nemzetközi foci

Mourinho átveszi a Real Madridot, már csak az a kérdés, mikor

Már minden el van rendezve, az edzői stáb kérdése is.

Mourinho készen áll és a Real Madrid hívására vár: a portugállal kapcsolatban nem az a kérdés, hogy visszatér-e, hanem az, hogy mikor – írja a penamadridista.hu az AS alapján.

José Mourinho több fázison ment át, amióta elhagyta a Manchester United együttesét. Ennek része volt, hogy elkezdtek pletykák felreppenni a jövőjével kapcsolatban, némelyik kézenfekvőbb volt, mint a másik.

Azt mondják Kínában, Portugáliában (Sporting), Franciaországban (Lyon) és legutóbb a Bild által tálalt információk szerint Németországban (Dortmund) is szeretnének vele dolgozni. Nemrég még azt is elejtette több interjújában, hogy németül tanul.

Az ő esetében egy ilyen mértékű spekuláció felépítése biztosan vezet valahova, ahogy a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas mondta:

Mourinho már eldöntötte, hogy hol akar dolgozni.

Ez pedig Madrid. Már minden el van rendezve, az edzői stáb kérdése is. Ami hiányzik, az a kezdés időpontja. Akik közel állnak hozzá, ezt mondják.

Mourinho várja a Real Madrid hívását.

Hisz abban, hogy a klub őt akarja, tisztában van a Zidane-nal kapcsolatos kétségekkel, és szeretne egy újabb lehetőséget kapni a blancóknál. A madridi vezetés egy belső körének érdeklődése iránta szintén nyilvánvaló, de ennek ellentéte is, vagyis néhányan kifejezetten nem szeretnék, hogy újra a klubhoz csatlakozzon.

Mindkét irányzat meglehetősen határozott véleménnyel rendelkezik. De a szakemberhez közel álló források szerint nem az a kérdés, hogy a portugál csatlakozik-e a Real Madridhoz, hanem az, hogy mikor.

Kiemelt kép: Alessandro Sabattini/Getty Images

Olvasói sztorik