Nemzetközi foci sport

A 41 éves Buffon szenzációs védése mentette meg a Juvét

Pengeélen táncolt a Juventus a Bologna elleni bajnokin, mert a vendégek a hosszabbításban simán egyenlíthettek volna.

Riccardo Orsolini szabadrúgása után a berobbanó Federico Santander a kapufára fejelt, majd az ide-oda pattogó labda visszakerült a paraguayi csatárhoz, aki ollózva kapura húzta, de a Juve 41 éves legendája, Gianluigi Buffon óriásit védett, és ezzel megmentette a három pontot csapatának.

Így maradt a 2-1-es végeredmény, úgyhogy Buffon a tabella élén tartotta a Juvét.

Kiemelt kép: Marco Bertorello / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!