Nemzetközi foci sport

Percekig egy helyben állt egy focicsapat tiltakozásképp

A mexikói bajnokság sereghajtójánál nagy a baj, nem csak az eredménysor pocsék, anyagi gondok miatt hónapok óta nem kaptak fizetést a játékosok sem. A szóban fordó Veracruz focistái ezért drasztikus lépére szánta el magát a Tigres elleni bajnokin: az elvégzett középkezdés után nem csak a kezdő tizenegy, hanem a cserék az oldalvonal mellett felsorakozva megálltak egy helyben.

Négy perc alatt két gólt is kapott így a Veracruz, amelynek játékosai egyébként nagyon mérgesek voltak a helyzettel visszaélő Tigresre is, véleményük szerint egyértelmű volt a helyzet, a Tigres mégis gólt lőtt. A négyperces tiltakozás után – talán a bekapott gólok miatt is – elkezdődhetett a meccs édemben, de nem meglepő módon nyert a Tigres, 3-1 lett a végeredmény.

A Veracruz idén még nyeretlen, 13 forduló alatt mindössze négy pontot gyűjtött.

Kiemelt kép: Felix Cuneo / Mexsport

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!