Nemzetközi foci

Újra edzhetnek a Barcelona sérültjei

Umtiti, Junior Firpo és Todibo állapota is javult.

Az Eb-selejtezők miatti szünet során a Barcelona játékosai pár napos pihenőt kaptak, ám hétfőn már kezdetét vette a felkészülés az Eibar elleni bajnokira.

Ernesto Valverde vezetőedző pozitív újdonságokkal találta szembe magát, ugyanis mind Samuel Umtiti, mind Junior Firpo részben már teljes értékű edzésmunkát végeztek a héten, az edzések egy részét a társakkal tudták teljesíteni – írja az eurobarca.hu.

A két bekk megtette a következő lépést a felépülés felé, ami nagy fejlemény olyan fontos összecsapások előtt, mint a hátralévő csoportmeccsek a Bajnokok Ligájában, vagy éppen a közelgő El Clásico.

Barcelona helyett Madridban lehet a szezon első El Clásicója
A katalóniai tüntetések miatt cserélhetik meg a spanyol csúcsrangadó helyszínét.

Jean-Clair Todibo, aki a francia korosztályos válogatott összetartására volt hivatalos, szintén ott volt az edzőközpont gyepén, és rendben edzett a többiekkel. A bekket le kellett cserélni a Sevilla ellen, de csak elővigyázatosságról volt szó, így Todibo bevethető állapotban várja a következő mérkőzéseket.

Végül, de nem utolsó sorban megjegyzendő, hogy Carles Pérez kisebb sérüléssel bajlódik, így a támadó csak az edzőteremben dolgozott.

Kiemelt kép: Jose Breton / Pics Action / NurPhoto

Olvasói sztorik