Nemzetközi foci

Újabb két kulcsembert veszített el a Manchester United

Bár a tabellán elfoglalt helyek alapján nem biztos, hogy megérdemli, Angliában mégis rangadóként várják a vasárnap Manchester United-Liverpool mérkőzést. A Premier League-ben nyolc forduló után a vendégek hibátlan teljesítménnyel állnak az élen, és már most 15 pont az előnyük a 12. helyen szerénykedő manchesteriek előtt.

A hazaiak ráadásul tartalékosan várják a mérkőzést, a Sky Sports információja szerint Paul Pogba és David de Gea is kihagyja sérülés miatt az összecsapást, így Jesse Lingarddal együtt már három kulcsemberét nélkülözi a csapat.

A spanyol kapus a keddi, Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn húzódott meg, ez azt jelenti, hogy minden bizonnyal az argentin Sergio Romero jut szóhoz.

Pogba a legutóbbi hét MU-mérkőzésa közül ötöt kihagyott bokasérülés miatt, Ole Gunnar Solskjaer menedzser szerint néhány hét pihenésre van szüksége a teljes felépüléshez.

Jó hír viszont, hogy válogatott szünet alatt Anthony Martial, Luke Shaw és Aaron Wan-Bissaka állapota javult annyit, hogy mindannyian játékra jelentkeztek, azt majd Solskjaer kire számít.

Remélhetőleg Martial és Wan-Bissaka pályára léphet, hogy egy félidőt vagy csak 30 percet bírnak, majd kiderül

– mondta Solskjaer.

Kiemelt fotó: Geoff CADDICK / AFP

Olvasói sztorik