Nemzetközi foci sport

Sergio Ramos az ünneplés közben sem feledkezett meg Luis Enriquéről

A kislányát gyászoló korábbi szövetségi kapitánynak ajánlotta az Európa-bajnokságra való kijutást.

A spanyol válogatott a 92. percben szerzett góllal egyenlített Svédországban, a döntetlennel pedig biztosította helyét a jövő évi Európa-bajnokságon. A válogatottsági rekorder csapatkapitány, Sergio Ramos sárga lapos eltiltása miatt ugyan nem léphetett pályára a találkozón, de elutazott a csapattal és az öltözőben együtt ünnepelte a társakkal a kijutást.

A világ– és Európa-bajnok klasszis az ünneplés közben nem feledkezett meg a nemzeti együttes korábbi szövetségi kapitányáról, Luis Enriquéről sem, aki a nyár elején családi okok miatt távozott posztjáról, majd augusztus végén elveszítette kilencéves kislányát, akit öt hónap alatt vitt el a gyilkos kór. Ramos a trénernek ajánlotta a válogatott sikerét.

Ez Neked megy, Luis Enrique!

– írta fotója mellé az Instagramon Sergio Ramos.

Instagram

Kiemelt kép: Jonathan NACKSTRAND / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!