Nemzetközi foci sport

Lehet, hogy nem engedik majd be Ronaldót és Messit Nagy-Britanniába

Közeleg október 31-e, addig kellene elviekben kilépnie Nagy-Britanniának az Európai Unióból. Hogy ez bekövetkezik-e, még nem tudni, mindenesetre előidézhetne egy érdekes helyzetet: azután nem kapnának vízumot azok, akiket korábban elítéltek, esetleg felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

Ez viszont azt jelenti, hogy több sztárjátékos, így Cristiano Ronaldo és Lionel Messi sem utazhatna Nagy-Britanniába.

A két klasszist adócsalási ügyben találták bűnösnek, mindketten komoly pénzbüntetést és felfüggesztett börtönt kaptak. De ugyanez igaz például Marcelóra és Diego Costára is.

A Bajnokok Ligája csoportkörében sem a Juventus, sem a Barcelona nem került össze angol csapattal, azonban az egyenes kieséses szakaszban akár már probléma is adódhat ebből, írja az As.

Kiemelt kép: Valery HACHE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!